Zprávy z internetu
Zobrazení vybraného článku:
Vůně pečených jablek, cukr, skořice, možná i trochu rumu, . . . Ať se nám to líbí nebo ne, den se pomalu krátí. Brzy přijdou dlouhé podzimní večery a k těm neodmyslitelně patří kousek pořádného jablečného štrúdlu a hrnek teplého dobrého čaje, silné kávy nebo voňavého grogu. Pečete štrúdl? Od září do listopadu každý týden nebo jen jedenkrát za sezónu? Máte recept, který se dědí z generace na generaci? Zkoušíte podle internetu, kamarádek nebo časopisů? Neváhejte! Přihlaste ten svůj štrúdl v sobotu 6. října 2018 do dalšího ročníku soutěže o NEJ štrúdl, do Šumavského štrúdlování. Letos pořádá spolek Šumavské cesty, z. s. již 4. ročník.